1001 Albums Summary

Listening statistics & highlights

2
Albums Rated
2
Average Rating
0%
Complete
1087 albums remaining

Rating Distribution

Rating Timeline

Breakdown

By Genre

Tap a bar to see the albums behind it

By Decade

By Origin

1-Star Albums (1)

All Ratings (2)

Jun 07 2026

בשבילי בוב דילן הוא עניין של מצב רוח ואני הייתי במצב הרוח המתאים. הכרתי כבר את רוב השירים היפים והפשוטים באלבום הזה אבל בכל זאת לפי ההאזנה תהיתי לעצמי, עם הידע הקודם שלי על המוזיקה של דילן, מה היה כל כך מהפכני במה שהוא עשה? מבחינתי הכל נשמע מאוד גולמי אבל אחרי שהאזנתי לאלבום הזה יש לי הבנה יותר טובה של ההשפעה שלו. בסופו של דבר מקבץ מאוד יפה של מוזיקה להליכה בערב או בצהריים או לטיול בדרכים. אני אוהבת את כל הלהיטים, בעיקר hard rain ושיר פחות מוכר מהאלבום corrina corrina. אולי 4 זה גבוה מדי אבל אין פה מערכת דירוג מדויקת יותר אז זה מה שזה מקבל בעיני.

Fever To Tell by Yeah Yeah Yeahs
Jun 08 2026

אוקיי אין פאקינג מצב היום חשבתי לעצמי ״מעניין אם יש להקה שקוראים לה היה יה יהס״ ודמיינתי איך זה יהיה להציג אותם עם השם הזה מה הסיכוייםםםםם. בכל מקרה מהשיר הראשון כבר ידעתי שזה בכלל לא בשבילי. לא הקשבתי בכלל להכל כי פשוט ידעתי שזה יהיה סבל עבורי ואני לא מאזינה למוזיקה שאני שונאת ליותר מרבע שעה. אני שונאת את הסגנון האדג׳י ״אינדי סליז״ הזה משנות האלפיים של מילאניאלז שחושבים שהם מגניבים. שום דבר לגבי זה לא מגניב או נעים לאוזן, הלהקה לא יודעים לנגן והזמרת לא יודעת לשיר. פשוט לא מעניין, לא חדשני, כל השירים נשמעים בדיוק אותו הדבר. אין שום דבר פה שאני מסוגלת להעריך אוקיי בסוף החלטתי להקשיב לחלק השני של האלבום ואני חושבת שהדברים השקטים יותר זה היה הכיוון הטוב יותר של הלהקה. הזמרת יכולה עוד איכשהו לשיר כשהיא רוצה. בכל מקרה לא אהבתי אבל עם החצי השני של האלבום זה מרכך את הדעה שלי לגבי כל זה.

Newcomer

Only 2 albums rated. Rate at least 10 to get your style.

Other

Album origins are grouped into three buckets: US, UK, and everything else. “Other” means the artists you rate highest are from outside the US and UK.